اگر به دور و اطراف خود نگاه کنید متوجه می شوید که جراحی بینی طرفداران بسیار زیادی دارد ، فرقی نمی کند که ظاهر بینی ایراد دارد یا فرد از مشکل تنفسی خاصی برخوردار است و باید این فرایند را انجام دهد ، همه و همه در این فکر هستند که بنا بر یک دلیلی عمل جراحی رینوپلاستی را انجام دهند. من حتی بیمارانی را داشتم که به روماتیسم مفصلی ، تلاسمی و حتی بیماری هموفیلی مبتلا بوده اما به دلیل افزایش زیبایی چهره خود قصد داشتند تا تحت عمل جراحی زیبایی بینی قرار گیرند. اما متاسفانه برخی از بیماران که به بیماری های خاصی دچار بودند نمی توانستند عمل جراحی را انجام دهند. از آنجایی که ممکن است برای هر کسی سوال به وجود بیاید که عمل رینوپلاستی در چه افرادی یا چه نوع بیمارانی انجام نمی شود ، من یعنی دکتر زهرا عباسی ، قصد دارم در طول این مقاله به توضیح روند عمل بینی در بیماران خاص صحبت کنم و بگویم که چه بیمارانی نباید عمل دماغ را به دلیل خطرناک بودن انجام دهند. با ما تا انتها همراه باشید.
تا یادم نرفته این مورد را هم اضافه کنم که اگر در طول مقاله به پاسخ خود نرسیدید یا تمایل داشتید اطلاعات بیشتری در رابطه با جراحی بینی و بیماران خاصی دریافت کنید ، می توانید در انتهای مقاله سوالات خود را مطرح کنید تا در اسرع وقت به آن ها پاسخ دهم.
عمل بینی در بیماران خاص مبتلا به تلاسمی
بیماری تلاسمی یکی از بیماری هایی است که افراد تمایل دارند در خصوص آن اطلاعات بیشتری به دست آورند و بدانند که آیا رینوپلاستی در این دسته از افراد انجام می شود یا خیر ؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم که خوشختانه افرادی که به این نوع بیماری دچار هستند هیچ مشکل فیزیکی خاصی ندارند ، به عبارتی دیگر بیماری تالاسمی تاثیری بر روی سلامت فیزیکی آن ها نخواهد گذاشت. تنها در برخی از موارد این افراد ممکن است احساس خستگی و ضعف داشته باشند که مشکل جدی به شما نمی رود. تلاسمی مینور در واقع یک نوع ژن پنهان شده در خون است که اگر اشخاصی که به آن دچار هستند با یک دیگر ازدواج کنند و فرزندی را به دنیا بیاورند ، فرزند آن ها با مشکلات بزرگی دست و پنجه نرم خواهد کرد.
با رویکردی دوباره به متن در خواهیم یافت که عمل بینی در بیماران خاص مبتلا به تلاسمی امکان پذیر بوده و هیچ مشکلی را برای بیمار به وجود نمی آورد. اما به هر حال برای انجام این کار بهتر است از بهترین جراح بینی تهران یا شهر محل زندگی خود کمک بگیرید تا از عوارض جراحی نیز در امان بمایند.
کم خونی در بیماران متقاضی رینوپلاستی
نمی توان به کم خونی به چشم یک بیماری یا مشکل غیر قابل حل نگاه کرد ، چرا که افرادی که از کم خونی رنج می برند می توانند با پیش گرفتن یک راهکار درمانی موثر و خوب درمان پیدا کنند و آماده انجام هر نوع عمل جراحی شوند.
اما پیش از هر چیزی باید بدانید که در صورتی که کم خونی درمان نشود شما نمی توانید عمل جراحی زیبایی بینی را انجام دهید ، چرا که طی انجام عمل جراحی شما خون بسیار زیادی را از دست خواهید داد ، از سویی دیگر بعد از جراحی نیز ممکن است دچار خونریزی شوید که همین موضوع در بیمارانی که به کم خونی دچار هستند مشکل ساز بوده و می تواند پیامد های بدی را به دنبال داشته باشد.
عمل بینی در بیماران خاص مبتلا به کم خونی در صورتی که مقدار هموگلوبین و غلظت خون در مردان بالا تر از 13 و در خانم ها بالا تر از 12 باشد بدون هیج مشکلی انجام می شود.
روماتیسم در بیماران متقاضی رینوپلاستی (عمل بینی در بیماران خاص مبتلا به روماتیسم)
روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید یک نوع بیماری خود ایمن است که بر اثر آن سیستم ایمنی بدن به بافت های سالم خود حمله می کند و علیه آن ها پادتن تولید می کنند. این بیماری معمولا باعث التهاب ، درد و تورم مفاصل بدن می شود. التهاب باعث ایجاد درد و تورم شده و حرکت را برای بیماران کند و محدود می کند. خشک شدن مفاصل بدن بعد از بیدار شدن از خواب بسیار رایج بوده و بسیاری از بیماران را آزار می دهد. این بیماری معمولا مزمن بوده و اگر بدون درمان به حال خود رها شود در دراز مدت باعث التهاب ناشی از روماتیسم مفصلی می تواند به مفاصل آسیب برساند و در نهایت باعث تخریب و از بین رفتن مفاصل شود. علت بروز این بیماری متاسفانه با وجود گسترش علم و تکنولوژی همچنان شناخته شده نمی باشد.
از آنجایی که تحمل درد ایجاد شده در اثر این بیماری برای بیماران مبتلا بسیار ازار دهنده و دشوار است ، بیماران متقاضی عمل بینی که به روماتیسم دچار هستند این سوال برایشان به وجود می آید که آیا می توانند عمل بینی را با وجود این بیماری انجام دهند یا خیر ؟ در پاسخ به این سوال باید بگویم اگر بیماری روماتیسم شما در درجه خفیف است ، عمل رینوپلاستی بدون ایجاد هیچ نوع مشکلی انجام می شود و فرد دوره نقاهت را مانند افراد معمولی طی خواهد کرد. اما در افرادی که روماتیسم آن ها شدید تر است نیاز است تا پزشک نظر نهایی را دهد. اگر جراح بینی صلاح بداند که انجام عمل بینی در بیماران خاص مبتلا به روماتیسم مشکلی را به وجود نمی آورد ، عمل زیبایی انجام می شود.
عمل بینی در بیماران خاص هموفیلی
اگر به مقاله جراحی بینی و بخش مربوط به شرایط یک کاندید خوب برای رینوپلاستی نگاهی بی اندازید متوجه می شوید که عمل زیبایی دماغ در بیمارانی که مبتلا به بیماری هموفیلی هستند انجام نمی شود. زیرا بیماری هموفیلی باعث ایجاد مشکلات انعقاد خون و مشکلات پلاکتی می شود و در نهایت احتمال خونریزی در این دسته از افراد بیش از حد استاندارد می باشد ، خونریزی زیاد بدن و متوقف نشدن خود به خود آن توسط بدن در بیماران هموفیلی می تواند جان افراد را به خطر بی اندازد. از همین رو افرادی که مبتلا به این نوع بیماری هستند به هیچ عنوان کاندید مناسبی برای عمل زیبایی بینی نمی باشند.
بیماری صرع و عمل بینی
بیماری صرع به طور مستقیم با مغز در ارتباط است و یک بیماری از دسته بیماری های مربوط به مغز می باشد. در این بیماری آنچه که رخ می دهد ، افزایش فعالیت الکتریکی مغز و در نهایت تشنج است. این بیماری گاها باعث از دست دادن هوشیاری یا رفتار های غیر طبیعی مانند تکان خوردن شدید می شود. همین مسئله نیز می تواند باعث شود تا عمل رینوپلاستی گزینه ای مناسب برای این دسته از افراد نباشد ، چرا که ممکن است طی حملات صرعی که برای بیماران به وجود می آید ، آسیب های شدیدی به بینی وارد شود و آن ها را به انجام جراحی ترمیمی بینی مجبور سازد.
البته باید بگویم که عمل بینی در بیماران خاص مبتلا به صرع تنها در صورتی که بیماری صرع تحت کنترل باشد و فرد در طول سال با حملات کمتر و خیلی خفیفی رو به رو شده باشد با مشورت یک متخصص مغز و اعصاب قابل انجام می باشد. از سویی دیگر با نظر پزشک معالج بعد از گذشت بازه زمانی کوتاهی بعد از انجام عمل جراحی می توانند شروع به مصرف دارو های خود کنند.